Muskeli-Netta heitti kortilla jo alkukuusta. Kiitos hänelle siitä!!!

1908705.jpg

Hieman olen hämmentynyt huomionosoituksesta, tuleehan sitä aika harvakseltaan tänne mitään kirjoiteltua. Kommentissaan Muskeli-Netta totesi: " Kortin käyttöoikeuden annan myös Leijonaemolle vanhempain keskinäiseen laatuaikaan ja loppurahasta pojille jotain kivaa." Viime viikolla kortilla oli käyttöä, siitä seuraavassa blogauksessa.

Kortin levitysohjeet ovat seuraavat:

1. Voin myöntää tätä edelleen vain viidelle henkilölle.
2. Näistä neljän tulee olla vakkariasiakkaita blogissasi.
3. Yhden täytyy pitäisi olla uusi blogissasi ja asua eri puolella maailmaa.
4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.

En jaksa kurkkia, kuka olisi tämän kortin jo saanut toisaalta, tässä viiden listani:

Kotirouva Kiinassa blogia olen seurannut vuodesta 2005. Kiitos Satu, että olet jaksanut kirjoitella kuulumisianne ja kertonut elämästänne Kiinassa. Vaikka Satu ei ole uusi lukija, niin täyttää kriteerin asuu toisella puolella maailmaa. :)

Toiveita sydämen alle blogissa kolmen pojan äiti kertoo arjesta. Toki live-tunteminenkin lisää kiinnostusta lukea blogia ;)

Kukka kumminkin blogissa Akukka- semihörhö hörhöilee. Hyvän mielen tuoja kirjoittelee kahden pojan arjesta. Tässä kortti vaikka vaippaostoksiin tai uutta imetyspaitaa varten ;)

Tytöntekijä- poikasyli blogissa seikkailevat myös poikalapset. Kirjoittajan kanssa yhteistä meillä on myös suuri menetys viime vuonna.  Halaus Sesiljalle! :)

Uusi kommentoija oli Eija joka kirjoittaa blogia Puuropata ja ompelukori. Hänelle viimeinen tunnustus. :)