Pikkuveli sairasti tautinsa vajaa kolme viikkoa sitten. Isoveljelle ilmaantui näpyt eilen.

Tämän aamun ensimmäinen tehtävä oli soittaa lääkärille puhelinaikaa, jospa se atarax-resepti irtoaisi ja Isoveli pääsisi helpommalla. Pikkuveli kun ei oikein osannut valittaa ja raapiakkaan, isompi varmasti osaa.

Aamupäivä ollaan saatu kulumaan täällä. :D Sekunttikelloon 20 min aikaa ja hienosti hiiren käyttö jo onnistuukin. Seuraavaksi lupauduin pelaamaan Muumi dominoa. Kivat selkeät kuvat, hyvät vahvat kortit ja helppo peli. Päädyimme tasapeliin. Ehkäpä huomenna uudestaan. Hyllyssä odottavat Nalle Puh-lotto ja joku muistipeli, PuuhaPeten Tikapuitapitkin mattopeli sekä tietty Afrikan tähti. Kaapin kätköistä kaivelemme varmasti joku päivä vesivärit, liidut, puukynät, paperia ja värityskuvia. Helmitöitäkin olisi tarjolla ja palapelejä.

Nyt sairas katselee vanhoja Tomi Traktoreita digiboxin kovalevyltä. Onneksi sieltä löytyy vanhoja Muumeja, PuuhaPeteä ja Tomi Traktoreita. Jokunen elokuvakin varmaan 'joudutaan' katsomaan tämän viikon kuluessa.

Kirjaston kirjojakin on lukematta, niiden parissa varmasti saamme pari hetkeä kulumaan. Joku ilta pitänee Pikkuveljen kanssa käydä kirjastossa vaihtamassa kirjoja ja käydä katselemassa akvaariokaloja ;)

Varmasti tämä viikko tuntuu piiiiiiiitkältä, kun lasten kanssa ei oikein voi mihinkään lähteä. Onneksi mies tuo pelastuksen iltaisin. Päätin jo nyt aamusta, että lähden illalla pyörälenkille vähän tuulettamaan ajatuksia!