Vatsatauti on valitettavasti käynyt koko perheen läpi. Viimeisenä tässä Isoveli on viettänyt sairaspäivää kanssani kotona.

Eilen tein taikataikinaa ajankuluksi. Ikinä en ole kokeillut, nyt päätin sitten uskaltaan.

1365804.jpg

Järjen olisi pitänyt sanoa, että älä tee taikinaa koko ohjeella.. Nyt olisi sitten puolikas taikinanjämä tuolla jääkaapissa. Tuskin enää tällä viikolla JAKSAN tuosta mitään tehdä.

Muutenkään en oikein ollut tyytyväinen tuohon taikinaan. Se oli hieman liian löysää, esim. kaulittavaksi. Kuviot menetti muotonsa kun yritti muotilla otettuasiirtää pellille. Uunissa osa teoksista paisui, yhden heitimme suoraan roskiin. Seuraavalla kerralla testaan kyllä jotain muuta ohjetta. Mutta tuskin ihan vähään aikaan testataan. ;D

1365805.jpg

Tänään olemme sitten ahkeroineet. Löysin askartelukaapista erilaisia värejä. Niitä olemme hyödyntäneet askartelussa. Ja maalaus jatkuu... Alla olevassa kuvassa on maalattu vasta toinen puoli.

1365812.jpg

Puhalsin aamulla tehokkuuksissani kaksi kananmunaa. Ajatuksissa tehdä jotain vastaavaa, mitä teimme viimevuonna. Niitä sitten viikonloppuna. Nyt kun saisi tehtyä nämä aloitetut jutut... :)