Päässä pyörii Eppujen biisi Näin kulutan aikaa

 

Tuleva viikko näyttää tältä: 

Ma: iltavuoro, lapsen karate 19-20; muistuta isää ja lasta tästä

Ti: aamuvuoro, lapsen terapia 14- 14.45, miehellä iltatilausuus töiden puolesta

Ke: aamuvuoro, lapsen lääkäri 15-16

To: jopa vapaapäivä.. ;) Kuopuksen kanssa kotona <3 Lapsella uintia koulussa; muista katsoa että uimakamat ovat mukana.  Illalla 17.15 - 18.15 lapsen karate.

Pe: aamuvuoro, lapsella iltapäiväkerhossa nyyttärit; muista viemiset...

 

Viikonloppuna miehellä sovittu ja mieluinen meno joten vietän viikonlopun lasten kanssa.  

La: vapaa, varmaankin uimahallireissu tiedossa. 

Su: iltavuoro

 

Tällä(kin) viikolla on lapsen terapiaan liittyen kaksi menoa joista olen joutunut töistä pyytämään vapaata tai vain lähtemään aikaisemmin töistä.... Syksyllä aloitin kurssin jonka kustannuksiin osin työnantaja osallistuu, mutta saan käyttää omaa _vapaa-aikaani_ kurssipäiviin.. Kurssi kestää huhtikuulle. Keväällä lupauduin iltapäiväkerhon hallitukseen ja hoidan lapsirekisteriä, johon kuuluu kuukausittain kokous ja muutamia tehtäviä omalla vapaa-ajalla. 

Ajoittain tuntuu, että jotain on liikaa. Mistään en halua luopua, mutta miten tästä selviytyy? Seuraavilla viikoilla on myös kuopukseen liittyviä 'ylimääräisiä' menoja. Ehkä ainut helpotus on se, että teen vuorotyötä ja töistä ei tarvitse olla pois näiden menojen vuoksi.. paitsi nyt tulevana tiistaina on pakko...

Miten sellaiset vanhemmat jotka tekevät arki 8 - 16 työtä järjestävät palaveri ja muut lapsiin liittyvät menonsa? Etenkin jos ne ovat viikottaisia?

Yhtään en enää ihmettele, että puhutaan ruuhkavuosista. Mutta minusta tuntuu, että meillä on vähän liian ruuhkaista näiden menojen suhteen... 

Kuka voisi kellot seisauttaa?!?!?