Jokunen kesä sitten tuskailin saamillani kesäkurpitsoilla. Mitä niistä voikaan tehdä?!?! Onneksi sain idean tuosta 'pitsasta'. Mulla se tosin on muotoutunut enemmän paistokseksi tai joksikin.. mutta herkkua se on siltikin. Nykyisin tulee sujuvasti tehtyä sosekeittoa, paistosta ja varmaan olen makaroonilaatikkoonkin kurpitsaa piilottanut. ;) Viikonloppuna testasin millaista siitä tulee grillattuna. Herbamarella maustettuna hieman liian suolaista. Seuraavaksi testaan sitä Akukan kehumaa grillimaustetta.

Kesä tuli ja 'loma' ( onko kotiäidillä lomaa???) alkoi. Ja samalla alkoi meidän aikaiset aamut. :D Koko talvi ollaan heräilty puoli kahdeksan, kahdeksan maissa ja tällä viikolla olemme olleet hereillä jo ennen seitsemään. Tänään pojat nukkua puksuttivat kahdeksaan, niin sai äiti puuhailla rauhassa. Tänä aamuna puuhastelin keittiössä:

641475.jpg

Tässä kesäkurpitsaa ja porkkanaa raastettuna, sipulia pilkottuna ja munaa sitomassa. Mausteena herbamarea ja sitruunapippuria. Hetkeksi uuniin jo näin.

641476.jpg

Päälle jauhelihaa, fetakuutioita, tomaattia ja juustoraastetta. Ja vielä uuniin 'hetkeksi'.

641477.jpg

Tälläinen herkku on mua odottamassa, kun palataan tuolta Sandilta. Eväät on jo pakattu ja ihan just lähdetään. Mukavaa hellepäivää kaikille! :)

*muoks*

*yöks

Meni vähän fiilikset kun mentiin sinne rantaan. Roskia hirmuisesti ja verinen side lillumassa siellä rannassa... :p Kuukuppi kunniaan! Tuotakaan ei olisi tapahtunut, jos sitä käytettäisiin ;)