Kotiäidin 24h/vrk ei aina riitä. Ei riittänyt nytkään. Vaikkei kotiäidillä pitäisi mitään kiireitä olla, eikä varsinkaan mitään stressiä aiheuttavaa, mutta toisin kävi.

Ensinnäkin aloitin kai sukat liian myöhään. Niiden olisi pitänyt olla nyt torstaina 31.5. valmiina. Tai en ollut tarpeeksi ahkera tai jotain. :D

Keskiviikolle sattui vielä eräs leipomisurakka. Olin miehelle luvannut mutakakkuja vanhaan työpaikkaan läksiäiskahville. 

Keskiviikkoiltana (vai yöllä...) klo 0.36 mietin, että nukkuminen on tärkeämpää kuin se, etten nukkuisi koko yönä ja saisin sukat valmiiksi. Minun se kuitenkin pitää jaksaa lähteä esikoisen kerhojuhlaan ja olla lasten kanssa koko päivä, ennenkuin mies tulee töistä kotiin. Onneksi kerho-ohjaajat ovat saavutettavissa vielä maanantaina. Saavat tälläiset paketista.

Saunasukat:

631511.jpg

Näitä onkin sitten 'väännetty' hartaudella. Toiset sukat sain jo valmiiksi, mutta huomasin että pituutta tuli ihan liikaa. Tänään purin kärjet ja neuloin uudestaan. Nyt on kuviokin hallinnassa. Tekaisisinko vielä kolmannet sukat, kerran vauhtiin olen päässyt ja lankaakin löytyy?!? ;)

631513.jpg

631523.jpg

Kuvioiden myötä oma taitokin karttuu:

631529.jpg

Hassusti toinen kuvio ihan eri värinen. Oikeasti ihan samaa lankaa ja samassa kohdassa kuvattukin. Kuvankäsittelyohjelma ei ollut mun kanssa yhteistyökykyinen tai evo! Mutta  tuota lehden oikeaa yläreunaa tutkailkaa. :D Alempi (vaaleampi) on ensimmäisiä lehtiä ja tuo tummempi on loppupuolen lehdistä.