Ensimmäinen kesälöytöni on lukeminen. En ole vuosiin ehtinyt/ jaksanut/ viitsinyt lukea kirjoja, kun aika on ollut kortilla ja muut asiat ovat vieneet mielenkiinnon. Muutaman Hirvisaaren (olen mummoutumassa, kyllä!) ja Brownin olen lukenut, mutta valtaisaa ahmimista lukemisen saralta ei ole ollut havaittavaissa.

Kesän alussa menin kirjaston sivuille ja hetken mielijohteesta varailin uutuuslistasta kirjoja. Mainitsemisen arvoinen lukuelämys oli Laura Saaren  Tyyppiteoria. Suomen Sinkkuelämää Tampereella. Joku siinä kirjassa kiehtoi niin, että piti sitten lopulta valvoa yömyöhään ja lukea kirja loppuun. Kannattaa tehdä niin, etenkin kun on yksin reissussa kahden pienen pojan kanssa...

Kyseistä kirjaa suosittelen! Kevyttä kesälukemista. Hyvä jatko Sex and the City elokuvalle kesäelämyksissä.

Toinen kesälöytö on herkullinen mansikanmakuinen siideri, jota ei pysty juomaan kuin sen yhden. Tosin, niin kai sivistyneesti pitääkin kesäjuomia nauttia. Yksin kerrallaan. ;)

Tässä löydöt yhdistettynä:

1770755.jpg

Kuvassa viimeisin uutuslistalta lainattu.

Viime viikolla ostin MeNaiset-lehden  rannalle lukemiseksi ja huomasin, että olenkin aikani edellä. Siellä vasta arvosteltiin kirjaa ja mainoskin löytyi. Ystävyyden aurinko kirjasta löytyy pintaliitoa, rakkautta sekä myös vaarallisia tilanteita.

Seuraavia uutuuksia odotellessa.