Taas on pakattu puoli omaisuutta autoon ja matkattu isovanhempien luo pohjanmaalle. Juhannus vietetään mökillä, nyt tämä hetki vielä juoksevan veden ja netin ääressä.

Kaiken muun muistin pakata mukaan, mutta miettimäni virkkuukoukut unohdin :/ Ja toinen unohdus oli itkuhälyytin... Kuvittelin, että mies oli sen pakannut, kun ma illalla kysyi, että otetaanko se mukaan. Autuaasti unohdin koko härvelin sen kysymyksen jälkeen, kun kuvittelin miehen sen pakanneen... Mökillä olisi ollut kiva istuskella muiden seurassa, rauhassa, itkuhälyttimen valvoessa lasten unta... No, onhan ennenkin pärjätty ilman kyseistä härveliä ja toivottavasti tää mammakin tajuaa sitten mennä ajoissa nukkumaan yöttömässä yössä.

Alkuviikosta jo katselin Jumbon Prisman ja Anttilan lankahyllyjä 'sillä silmällä', mutten löytänyt hakemaani. Visio on tehdä Kuopuksen kummitädille virkattu kolmiohuivi ja _tietenkin_ mustasta. Tänään piipahdin reissullani Laihialla AhkeraLiisassa ja matkaan tarttui kaksi kerää (100g/kerä) mustaa virkkauslankaa. Vyötteessä lukee Merssi, 100% merseroitua puuvillaa. Ja alelaarista kahmin itselleni hulluuden puuskassa neljä (!!!) kerää (50g) Marks&Kattens Scilla 100% Merceriserad Bomul. Väri on tietenkin vihreää. Mielessä vilahti, että kun Brillasta en saanut itselleni kolmiohuivia, niin jos tästä... :D Ja tietenkin se koukku piti ostaa, kun en niitä muistanut pakata...

Tänään olen päässyt lähietäisyydelle kahden alle 2kk ikäisen vauvan kanssa <3 ja yhtään, ei yhtään ole tullut minkäänmoista vauvakuumetta. Ehkä olen parantunut?!?! :D Kestovaipoistakin pääsin 'paasaamaan' ja kietaisuristikakkosta neuvomaan. Liinaan laitoin oman Vauvan, miksiköhän en tajunnut pyytää, että saanko pienen pientä tyttöä kokeilla?! Haikeaa, kun omia vauvoja ei enää ole, eikä tule, mutta ihanaa viedä ilosanomaa eteenpäin :')

Mukavaa keskikesän juhlaa kaikille! :)